keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Ihana karkkiranneke

Tänään tuli postissa ihana vaahtisranneke jonka voitin slyn sponssoripalkintona. Tää tuli just sopivasti koska oon lähössä huomenna partsaleirille viikoksi ja paketti olis joutunu odottamaan äidin luona. Korua en ota leirille mukaan ettei se huku koska meitä on siellä jopa 4000!
Sponssoripalkinnon tekijä Elvari on meille ennestäänkin tuttu koska äidillä on kolmet korvikset jotka se on ostanu Elvarilta. Ihania koruja ja kiitos paljon tästä rannekorusta :)

-Jenna

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kakkuputket

Nuorison sly-kierroksen sponssori Confetti lahjoitti jokaiselle rinkiläiselle kakkuputket ja yhtenä kierroksen tehtävänä oli käyttää näitä putkia. Jenna viettää tänään nimppareita ja nyt oli sopiva hetki kokeilla näitä. "Kakkupohjana" on käytetty valkoista marenkia murustettuna ja täytteenä on Arlan mansikka-raparperirahkaa vihreäksi värjättynä. Koristeena on kokonainen marenki ja sateenvarjo.

Nämäkin tehtiin gluteenittomana joten minäkin pääsin maistamaan. Hyviä oli! Ja nuo putket oli aika hauskat, vaikka syöminen oli hieman hankalaa.

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Jennan leipomat mantelikeksit


Jenna leipoi heinäkuun paketin mukana tulleen keittokirjan ohjeella mantelipikkuleipiä. Hän käytti näihin myös paketissa olleen mantelijauheen. Nämä oli sopivasti gluteenittomia joten minäkin maistoin yhden. Hyviä oli :) Ohjeesta poiken Jenna laittoi näihin vielä kirsikan puolikkaat koristeeksi.

Mantelipikkuleivät:

2 valkuaista
2dl sokeria
175g mantelijauhoa

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon varovasti sokeri ja mantelijauhe. Pyörittele taikinasta pieniä palloja, laita leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 175 asteisessa uunissa n. 15min
 
 
 
 

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Nuorten sly / Heinäkuun paketti

 Heinäkuun paketti oli tullut, kun olin kotona käymässä. Äiti kävi sen hakemassa ja sain sen tänään. Mun pari on ollut Iida, kiitos paljon ihanista paketeista! Eka kuva on hauskasta keittokirjasta joka oli paketissa mukana. Muuten paketista löytyi:
 
Mansikka-salmiakkikarkkeja (syöty jo),toffeekastiketta,mantelijauhetta, Nuoren kokin keittokirja (äidinkin mielestä tää on tosi hieno!) ja söpö kortti.

T:Jenna

Mansikkamuffinsit / Sly

Heinäkuun Sly-paketissa tuli paketti valmiita muffinsiaineksia. Tytöt tuli tänään meille loppulomaksi ja halusivat heti tehdä niitä. Jokaisesta tuli persoonallisen näköinen :) Mausta en itse osaa sanoa, kun en voi syödä mitään gluteiinipitoista, mutta lapset tykkäsivät.

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Heinäkuun Sly-paketti


Just ehdin perjantaina hakea paketin postista, olin postilla 17.58 ja se meni kiinni 18.00. En muistanut postin kesäaukioloaikoja joten viime tipalle jäi :)

Ihanasta "teemattomasta" paketista löytyi:

*Digestive-keksejä (menee ensi kuun alussa Jennan synttärikakun pohjaan)
* Valmis muffinsipaketti joka sisältää ainesten lisäksi koristeet, kuorrutteen ja vuuat ( tytöt saa leipoa nämä, kun tulevat kotoansa meille)
* Koristeluraappa (tälläista minulla ei vielä ollutkaan)
* Muffinsivuokia (näitä kuluu, kun perheestä löytyy 2 yli-innokasta pikkuleipuria)
* Rasia minisuklaita (nämä päätyvät lasten suuhun)
* Kortti, jossa parikseni paljastui Pampula

Kiitos sinulle näistä kaikista ihanista paketeista jotka olet minulle koonnut! Niistä on ollut paljon iloa niin itselle kúin muullekkin perheelle! Hyvää kesän jatkoa myös sinulle :)