sunnuntai 5. elokuuta 2012

Cake Craft&decoration lehti

Tälläinen lehti tuli postin mukana elokuun ajaksi selailtavaksi. Tämä liittyy Sly 20 leivontarinkiin ja tarkoitus on lukea lehteä aina kuukauden verran ja sitten pistää se eteenpäin seuraavalle lukijalle. Lehdestä löytyi kyllä kaikkia ihania koristeluideoita joiden totetuttamisesta tälläinen tavallinen kotileipuri voi vain haaveilla. Silmänruokaa kerrakseen. Pari kakkua nousi kyllä ylitse muiden, olen etsinyt hääkakuksi sopivaa ideaa ja nämä kaksi kakkua olisivat täydellisiä minun hääkakuksi:
Oi, tämä on niin ihana! Kakun nimi on vintage roses ja se olisi tyyliltään ja väritykseltään ihan nappiin meidän häihin. Tosin häitä ei kyllä vielä hetkeen tanssita, mutta saahan sitä aina haaveilla vai  mitä? Tälläisen kakun vielä haluan saada!
Tämä kakku on taas värityksensä puolesta ihan minun näköinen kakku ja muutenkin sopisi mielestäni hyvin hääkakuksi. Ehkä vähän turhan runsas tuo koristelu, ylempi kakku on mielestäni yksinkertaisuudessaan täydellinen.
Pahoittelut kuvien huonosta laadusta, ne on puhelimella napattuja, kun kameran piuha on taas jossain jemmassa.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania kakkuja... Kyllä ois kelvannut munkin hääpäivänä :)

  t:Redrose-Emo

  VastaaPoista
 2. Oh, voin vain kuvitella miten inspiroivia kuvia tuo lehti on pullollaan, kun nuokin mitä tässä esittelet näyttää noin upeilta!

  VastaaPoista
 3. Haaveita pitää olla ja niitä kohti kulkea! Minäkin olisin valinnut tuon ylimmäisen näistä.
  Ja jos onnekkaasti kävisi, että 'prinssi' astuisi eteeni jossain kadunkulmassa, niin kakkukuva on valmiina, ollut jo vuosia :D

  VastaaPoista
 4. Hyvähän ne häät on suunnitella hyvin etukäteen, niin on sitten puoliksi tehty kun ovat oikeasti lähempänä ;)
  Tuo lehti on varmasti aivan mahtava!

  VastaaPoista
 5. Ensi vuonna olisi tarkoitus astella alttarille jos asiat menem´vät suunnitellusti. Tai sitten seuraavama vuonna. Puku on jo katsottuna ja nyt on kakkumallikin valmiina niin johan ne valmistelut rupeaa tässä olemaan :D Mutta siis ihana lehti, kaikkia ihania kakkujen ja muffinssien ohjeita pullollaan! Nyt ankara treeni päälle ja toteuttamaan joku helppo ohje!

  VastaaPoista
 6. Oi, tässäpä lehdessä on kauniita kerroskakkuja! Jostainhan se häidensuunnittelu pitää aloittaa ja tärkeimmäthän nyt on ;)

  VastaaPoista