perjantai 10. elokuuta 2012

Inventaario

Sly20 kierroksella on ylimääräisenä tehtävä tehdä inventaariota omista leivontarvikkeista periaatteella kuva per kuukausi. Elokuun kuvana kuvasin tarjoilu astioita joista leipomuksia yleensä tarjoilen. Meillä nämä ovat käytössä ihan perheenkin kesken eli ei pelkästään juhlatarjoiluissa. Minusta kaunis kattaus on osa hyvän ruuan tai herkkujen nautintoa.
Minulta löytyy 3 jalallista tarjoilulautasta vaaleanpunaisen ostin 2 eurolla Confetin poistokorista, pienen lasisen sain joululahjaksi edellisestä työpaikasta ja violetti Riihimäen lasin Barokki-sarjaa. Lisäksi löytyy 2 eri kokoista Pentikin Eden kulhoa, matalamman saimme kihlajaislahjaksi ja isomman ostin joululahjaksi saamallani lahjakortilla. Kuvasta puuttuu pieni kulho tätä samaa sarjaa. Sitten on 2 peltistä purkkia joissa on yleensä joulun aikaan karkkeja tai keksejä. Ja kaksi teräksistä tarjotinta, toinen ihan perustarjotin ja toinen Iittalan Aalto-tarjotin jonka rakkauteni sai joululahjaksi työpaikaltaan. Kuvan ottamisen jälkeen tuli mieleen, että tähän kategoriaan olisi sopineet myös servetit joita minulta löytyy useita erilaisia.
Ensi kuussa postaan sitten jotain muuta leivontaan liittyvää :)

4 kommenttia:

 1. Ihania astioita ja aivan ihana tuo aalto-tarjotin

  VastaaPoista
 2. Tykkään itsekkin siitä, se on aika monikäyttöinen loppupeleissä. Siinä oli suklaakonvehteja silloin kun mies sen sai ja itse olen tarjoillut siitä erilaisia herkkuja juhlissa. Jossain blogissa näin tuollaisen ison kynttilämaljan alustana ja se näytti tosi hienolta. Pitää kokeilla kunhan ensin tulee kynttiläkausi :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita astioita. Minä olen ihan heikkona noihin jalallisiin kakkulautasiin, tilan puute vaan sopivasti estää niitä ostamasta :)

  t. Maria http://marianpienileipomo.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 4. Ihania astioita sinulla kyllä on!!!!

  VastaaPoista