perjantai 7. syyskuuta 2012

Muutto ohi

Viikko ollaan nyt asuttu uudessa kodissa ja ehdin yhden seinänkin maalaamaan aikani kuluksi Tikkurilan värikartan sävyllä Lumo. Hieman harmaaseen taittuva vaalean liila, tietyssä valossa hieman laventelin värinen. Aivan ihana sävy. Nyt ruokailutila erottuu muusta olohuoneesta ja keittiötilasta. Meillähän ei varsinaisesti ole keittiötä vaan se on samassa tilaa olohuoneen ja ruokailutilan kanssa. Tupakeittiön tyylinen ratkaisu. Tässä kuva ruokailutilasta:
Ruokapöytä on ostettu Huuto.netistä, täyspuinen ja maksoi huimat 36€ eli varsinainen löytö. Jatkettavaa mallia ja pidänkin sen aina pitkänä jotta nuo tuolit mahtuu hyvin ympärille. Tuolit on ostettu Jyskistä, ei maailmanparasta laatua, mutta menettelee ja lamppuja on 2 ja ne on ostettu Anttilan alesta. Niistä heijastuu ihana kuvio seinälle.

 Vuorokauden kuluessa olin purkanut kaikki tavarat ja laittanut ne omille paikoilleen. Sekä silittänyt verhot ikkuinoihin. Säilytystilaa meillä ei juurikaan ole ja kaiken kukkuraksi kävi äärettömän huono tuuri ja saatiin yhtiön pienin kellarikomero. Se on vinokolmion mallinen ja sinne mahtuu muutama hassu laatikko ja minun toiset renkaat, mutta Rakkauteni joutui viemään omansa rengashotelliin. Lisäksi meille jäi jonkun verran laatikoita jotka eivät sinne sitten mahtuneetkaan.

Makuuhuoneesta jouduttiin ottamaan kaapinovet pois, jotta meidän maksikokoinen sänky mahtuu sinne ja saadaan vielä vaatteetkin kaapeista ulos. Onhan se vähän epäkäytännöllinen, mutta toisaalta on arjen luksusta, että on ihana sänky kotona. Se on niin mukava että siihen kun illalla tai yövuoron jälkeen heittäytyy, ei tarvitse unta kauan hakea. Toisaalta taas meidän makuuhuone on hirveän kodikas, niin kuin ystäväni kauniisti sanoi vaikka sinne ei mahdu muuta kuin sänky, kokovartalopeili ja seinähyllyjä. Laitan siitä kuvan, kunhan opin joskus ottamaan säällisiä kuvia kännykällä.

Tässä vielä yksi sisustuskuva, Ikean Hemnes-lipasto jossa säilytetään liinavaatteita ja pyyhkeitä. Lamppu on myös Ikeasta ja limoviikunan sain tosiaan lahjaksi.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa tutulta. Kun omilleni lähdin, toisten vanhoja olivat kodinkoneista lähtien. Uuden rivitalo-asunnon kyllä ostin ja vasta nyt n kahden vuoden asumisen jälkeen huomannut miten vähän on kaappitilaa. Enhän silloin ostaessani voinut tietää, että jossakin vaiheessa poikani lisäksi taloudessa tulee olemaan toinenkin mies. Ainoa helpotus asiassa on, että onneksi noilla miehillä ei ole kaikkea tärkeää tavaraa niin kuin meillä naisilla

    VastaaPoista
  2. Meillä taas kävi niin,että mies harrastaa ruuanlaittoa joten hänellä oli isompi arsenaali kaikkia keittiövälineitä kun minulla. Ei kuitenkaan raaski pois heittää hyviä välineitä joten nyt niitä on sitten tuplat tai triplat ja kaapit pursuaa :)Ei ihan heti tarvitse olla hankkimassa keittiöön mitään uutta :)

    VastaaPoista