torstai 24. tammikuuta 2013

Tuliaisia Tallinasta

Käytiin rakkauteni kanssa Tallinnassa joululahjalomalla viime viikolla ja samalla piti päästä taas lankaostoksille. Olen kerran aikaisemmin käynyt tässä samassa kaupassa ja se on kyllä käsityöihmisen taivas! Harmi vaan, kun tuo toinen puolisko ei siellä viihdy niin ei saa rauhassa hypistellä. Mutta tälläinen satsi lankoja ja puikkoja tarttui mukaan:

-12 kerää vaaleankeltaista lankaa 50g kerässä (näistä olisi tarkoitus tehdä neuletakki itselle)
- 2 kerää pinkkiä vauvalankaa 50g kerässä (näistä tulee ainakin kevääksi tumput itselle, ja jotain muuta)
- 1 kerä turkoosia lankaa 100g kerässä (keskimmäisellä neidille säärystimet)
- 1 kerä valkosävyistä vauvalankaa 100g kerässä (työkaverin vauvalle jotain söpöä)
- 2 kerää vihreä sävyistä lankaa ( 30% merinovillaa) 100g kerässä (näistä tulee jonkin sortin hartiahuivi / shaali itselle)
- 3 eri kokoista virkkuukoukkua
- 2 eri kokoista pyöröpuikkoa 100cm "piuhalla"
- sukkapuikot
- sakset
 Hintaa koko tälle satsille tuli 31€, eli mielestäni ei paljon mitään

7 kommenttia:

 1. Taisit Karnaluksissa vierailla, siellä menee helposti tovi jos toinenkin....me on ratkaistu "ongelma" puoliskon viihtymistä alakerran ravintolalla :D

  VastaaPoista
 2. Juu, siellähän minä. Loppu keväästä olis tarkotus mennä äidin kanssa sinne ja silloin tuo ukko-kulta jää kotiin :D mä en innostukseltani huomannut koko ravintolaa, tosin oli ehkä ihan hyvä et joku hillitsi mua.

  VastaaPoista
 3. Pitääpä minunkin pitää mielessä tämä kauppa kun olen keväällä Tallinnaan menossa! Olen nimittäin miettinyt, että mitenkä löytäisin sieltä hyvän käsityökaupan. Plussaa myös tuosta ravintolan olemassaolosta ;)

  Osaisitko neuvoa miten tänne löydän?

  VastaaPoista
 4. Se Karnalusk on Valgemajasse, osoite muistaakseni K.A. Hermanni 1, semmo sivukatu Tarttumaan tien varressa (on sitten yksisuuntainen jos autolla kulkee...eli tarttumaan tieltä ei suoraa pääse kääntyyn vaan pitää kiertää takakautta. Sit sinne mennään sisälle rappukäytävän kautta (ihan ko menis kerrostaloon), pari kerrosta ylöspäin (siel on sit jo opasteita alaovelta), ovessa on ovikello mitä soittamalla pääsee sisään.

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä noita opasteita on taas tosi vähän, pieni kyltti c-rapun ovenpielessä ja seuraava itse kaupan ovessa. Harmaa metalliovi ja ovikelloa pitää soittaa että pääsee sisään. Ratikalla pääsee tosi hyvin, 2 ja 4 menee keskustasta kumpikin ja määränpäänä niissä lukee ulemiste tms. Pysäkki millä pitää jäädä pois on Autobussijaam ja pysäkiltä kun kävelee vähän takasin päin ni löytyy oikea katu.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, yritän löytää paikan. Täytyy laittaa heti osoite talteen koska olen monta kertaa yrittänyt tämänkaltaista kauppaa sieltä löytää! :)

  VastaaPoista
 7. Voi että kun pääsisi käymään virossa taas!!!

  -SLY:si 23-kierroksella!

  VastaaPoista