perjantai 9. elokuuta 2013

Herukkamehua

Mehutehdas oli tänään käynnissä, samalla pääsi sly-paketista tullut mehupullo heti käyttöön. Mustaherukoista keittelin mehua, huomenna pitää hakea lisää marjoja ja keittää toinen satsi kun tuosta määrästä tuli n. 3,5 litraa. Mustaherukoista en välitä muuten, mutta mehu on tosi hyvää ja ihana juoda pakkaspäivänä kuumaa mehua. Talvea odotellessa ;)

8 kommenttia:

 1. Nam. Mummoni keittelee paljon mehuja ja lapsena paljon tullut juotua(kyllästymiseen asti), nykyään harvemmin juon mutta hyvää on. Mustaherukkamehu on parasta ja kuumanakin niin hyvää =)

  VastaaPoista
 2. Paketistahan oli sitten heti käyttöön :)

  t.SLY24 emo

  VastaaPoista
 3. .....hyvä taltioida kesäauringon kypsyttämät herukat, onpahan sitten talvella vilun ja kuumeen karkoittaja valmiina !
  nami-hiiri

  VastaaPoista
 4. Meillä myös keitelty mehua viikonloppuna. On sitä talvella sitten mukava nauttia talven tuiskeissa ;)

  VastaaPoista
 5. Mustista viinimarjoista keitetty mehu on parasta flunssalääkettä. :)

  VastaaPoista
 6. Googletin herukkamehun ohjetta, ja silmiini osui sinun blogisi. Olisiko mahdollista saada ohjetta tuosta? :) Muuten, mietin tässä että millainen mahtaa kamerasi olla, kun noin kauniin värikylläisiä kuvia sillä saat? Ja entä, mikä tuo Sly oikein on?

  VastaaPoista
 7. Tuohon edelliseen viitaten, kiitos jos voit pian vastata että pääsisi mehua keittelemään?

  VastaaPoista
 8. Heippa! Pikkasen kesti tämä vastaaminen, käyn suht harvoin kurkkimassa kommenteja. Mehua keitin ihan mehumaijalla. Herukat (5kg) ja kilo sokeria laitetaan mehustin osaan, pohjaosaan tietysti vettä ja sitten keitetään niin kauan kunnes kaikki marjat on mehustuneet. Lasken välillä valmista mehua kattilaan jotta sokeri sekoittuu tasaisesti koko mehuun. Pullotan mehun vähän jäähtyneenä.

  Kamerana mulla on ihan puhelimen kamera, samsung x-cover.

  Sly on salainen leivontaystävä, lisätietoa löytyy originaalisly.vuodatus.net

  VastaaPoista