perjantai 21. syyskuuta 2012

Vinkkejä kaivataan

Leivon usein yövuoron aikana muoreille jotain herkkua ja kaipaisin ohjeita joissa ei tarvitse sähkövatkaimella vatkata mitään, koska osa muoreista on herkkäunisia. Yleensä leivon maustekakkua tai piimäkakkua ja nyt uutena on repertuaariin tullut jugurttikakku. Mutta kaipaisin näihin jotain vaihtelua. Ainekset joita kaapista löytyy lähes aina on :
*Jauhot
*Munat
*Sokeri
*Hunaja
*Jugurtti
*Piimä
*Maito
*Kerma
*Voi
*Mausteet (kaneli,kardemumma,leivinjauhe,sooda,vaniljasokeri, kaakaojauhe)
*Korppujauhot
*Hedelmät (yleensä omenat tai banaanit)
*Tomusokeri
*Strösselit

Muffinsivuokia ei ole, mutta torvivuoka, leipävuoka ja pyöreitä piirakkavuokia ja uunipeltejä löytyy. Jos joku keksii jotain hyviä ohjeita niin linkkejä tai reseptejä otetaan kiitollisena vastaan.

-Aya ja 14 muoria :)

2 kommenttia:

  1. Luin tämän vinkki pyynnön ja jäin miettimään ohjetta. Mutta seuraava blogi jonka avasin antoi vastausken välittömästi http://taikataikinat.blogspot.fi/2012/09/appelsiinikakku.html
    Tuo vaikutti herkulliselta. Toivottavasti muorit tykkää. Koitan etsiä lisää reseptejä, omassa blogissani taitaa olla muutama (helpot osiossa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mä huomasin kanssa tuon appelsiinikakun, täällä vaan on aika harvoin aplareita, kun ne on mummojen hankala syödä. Pitää ottaa joku kerta mukaan kotoa, kuullostaa meinaan sen verran herkulliselta ohjeelta :)

      Poista