maanantai 19. marraskuuta 2012

Marraskuun sly-paketti

Oi, katsokaa millaisen ihanana paketin minä sain!
 Paketti kortti oli tullut jo perjantaina,mutta se oli harmikseni mennyt naapurin postilaatikkoon ja sain sen vasta lauantaina. Ja posti oli tietysti kiinni. Mutta tänään olin heti yhdekseltä postin oven takana lappu kourassa :) Heti autossa oli pakko saada paketti auki ja keksin toisen hyvän puolen autostani, nimittäin avaimella saa hyvin teipit auki :) Paketista paljastui:

* Ihana sydänmuffinsivuoka
* Suloinen bambutiskiriepu
* Mahtava kuppikakkukirja
* minisuklaalevy
* kirje

Kiitos parilleni aivan mahtavasta paketista! Kuppikakut ja vuoka pääsevät viimeistään viikonloppuna testaukseen :)

11 kommenttia:

 1. Harmillista postipojan sekoilu,mutta onneksi paketti löysi kuitenkin omistajansa.

  Hieno teeman mukainen paketti.

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti minunkin mielestä.
  Katsotaan mitä makoisaa keksit tehdä kirjasta !

  VastaaPoista
 3. Hieno paketti, tuo sydänmuffinsivuoka sopisi nyt niin hyvin elämäni tilanteesaeen

  VastaaPoista
 4. Tuo kirja on kyllä todella hyvä. Sain vuosia sitten Sly-pariltani vähän vastaavanlaisen piirakkakirjan ja se on ollut todella kovassa käytössä. Uskon, että tätäkin tulee kokeiltua. Muutaman reseptin jo korvamerkkasin, toiseen tulee sitruunaa ja kookosta ja toinen on piparkakkumuffinsien ohje. Saa nähdä kokeilenko molempia jo tällä viikolla :)

  VastaaPoista
 5. Tuo vuoka on kyllä hieno, oon itsellekin katsellut tuollaista, mutta vielä ei ole ollut varaa ostaa. :)Muutenki tosi ihana paketti! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva että löysi perille vaikkakin pienen mutkan kautta....tuo vuoka huusi kaupanhyllyllä että osta minut ja pakkohan se oli sieltä matkaan napata :) Kirjakin ehti kuukauden verran odotella kaapissa pakettiin pääsyä...Itselleni sielä poimin pari ohjetta talteen. Mielenkiinnolla jään odottelemaan että mitä ohjetta sinä kokeilet, meillä suklaiset muffinit ovat suosiossa.

  VastaaPoista
 7. Ihana kyllä tuo vuoka :) Sillä leivot kivat sydänmuffinssit vaikka joulupöytään ^__^ Minä jotenkin aina liitän sydämet jouluun :D hihi

  VastaaPoista
 8. Ihanat muffinssivuoat! Tahtoisin nuo itsellekkin, mutta kaikkia ei vaan voi ostaa..

  VastaaPoista
 9. Juu,tuo vuoka on kyllä tosi ihana. Leivoinkin sillä jo viikonloppuna muffinseja. Mun mielestä kanssa sydämet liittyy jouluun,pitää kehitellä joku herkkuresepti jouluksi minkä toteuttaa tuolla vuualla :)

  VastaaPoista
 10. Ihana paketti ja tuo sydän-pelti tosi ihana =)

  VastaaPoista