torstai 6. joulukuuta 2012

Joulukuun inventaario Sly21

Joulukuun inventaarion aiheena on piparimuotit. Kun oikein rupesi kaivelemaan kaappeja niin kyllä niitä muutama löytyi.
Muumi-muotit sain tänä vuonna pikkujoululahjaksi rakkaudeltani, ne odotti minua pöydällä lahjanaruun käärittyinä yksi aamu kun tulin töistä kotiin <3 Samana aamuna olin käynyt kaupassa kotimatkalla ja ostin kissa- ja enkelimuotin :) Telepatiaa. Pentikin ison sydänmuotin me saimme tuparilahjan mukana, sillä ajattelin tehdä joulukuuseen koristeita. Muuten muotit ovat aika peruskauraa. Kuusimuotti vielä puuttuisi, sitten olisikin jouluaiheet hyvin kasassa.

5 kommenttia:

 1. Piparimuotit...voi miten niitä onkaan kaupoissa, joka vuosi löytyy jokin ihanuus mikä on pakko saada ja sitten..minun ei ainakaan tule niitä kaikkia käytettyä, onneksi muksut ovat hyvänä apuna...hyvä kokoelma sinulla on :) Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 2. Kyllähän noilla muoteilla saa jo kauniita pipareita aikaiseksi! Hyvä idea inventoida tässä kuussa piparimuotit...täytynee itsekin! :)

  VastaaPoista
 3. Minullakin on mielestäni aika monta, suuri laatikollinen ja varsinkin kun vertaa siihen, etten pipareita kovin usein tee. Naapurit pitävät minut pikkuleivissä :D
  Tänään kuitenkin totesin, ettei ollut sellaista, jonka olisin nyt juuri tarvinnut :D

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana kisu-muotti -silmät heti osui siihen! Noilla saa ihanasti taiottua vaikka mitä :)

  VastaaPoista