torstai 20. joulukuuta 2012

Joulukuun paketti

Tänään lähdin aamutuimaan postille hakemaan joulukuun pakettia ja huomasin jonossa että lompakko jäi kotiin. Onneksi löysin laukun sivutaskusta passin ja sain lunastettua paketin :) En olisi enää tänään ehtinyt toistamiseen postiin joten oli hyvä ettei postintäti kiinnittänyt huomiota siihen että passissa ja paketissa on eri sukunimi :D Paketti oli painava ja sitä hetken pyörittelin käsissäni, mutta maltoin odottaa kotiin saakka.

Paketista löytyi:
*Kaunis joulutervehdys
* Ohje suklaasuukkoihin ja tonnikalapiiraaseen
* Mariekeksejä (suukkoihin)
*Kinuskikastiketta (nam!)
*Tuttifrutticrushia (suukkoin tämäkin)
*Mansikkatomusokeria (en ole koskaan käyttänyt tätä)
*Appelsiinikoristesokeria (takana oli Viron kielinen tuoteseloste ja siitä päättelin mitä tämä on, uusi tuttavuus myöskin)
* 2 leivonta-aromia (uusia tuttavuuksia nämäkin)
*Mikropoppareita (meillä ei ole mikroa, mutta olen ennenkin tehnyt mikropoppareita kattilassa ja hyviä tulee)
*Ihanat suklaalusikat jotka sulatetaan kuumaan maitoon (nam, huomenna on vika työpäivä ennen jouluvapaita, taidan nautiskella tälläisen ennen nukkumaan menoa)
*Tonnikalaa öljyssä (olen allerginen kalalle, joten tämä jää valitettavasti käyttämättä)

Kiitos parilleni superihanasta paketista! Suukot pääsee kokeiluun jo viikonloppuna, olen näitä tehnyt joskus vuosia sitten ja herkkua ovat.

Ihanaa joulun aikaa sinulle!

5 kommenttia:

 1. Painavaa teemaa ja tunnelmaa koko paketillinen !
  Ne kuumassa sulavat suklaalusikat on hyviä - nautiskelen aika usein :D

  ( Kaavakkeen kohta 7. on sinulta lipsahtanut ohi , vaiko pariltasi ?!)

  VastaaPoista
 2. Tämähän oli mielenkiintoinen postaus :) suukkoja en ole koskaan tehnyt ja eikä kyllä ole hajuakaan että miten ne tehdään joten jään innolla seuraamaan ja ehkäpä kokeilen itekkin myöhemmin.

  Lisäksi nuo suklaalusikat pistivät aivot taas raksuttamaan. Pitäiskö ottaa muotti mukaan anoppilaan ja tehdä viimehetken suklaalahjoja...

  harmillista kun jää käyttämättä tuo tonnikala. ehkä laitat reseptin sekä purkin kiertämään jollekkin tulevaisuuden parillesi :)

  Hieno paketti kerrassaan.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa että paketti löysi tiensä perille ja hirmuisesti anteeksi tuo tonnikala, kävi puhdas kämmi. Toivottavasti lähipiiristäsi löytyy joku jolle tonnikala maistuu. Ohje onneksi on monikäyttöinen. Meillä se muuntuu uudeksivuodeksi kinkkupiirakaksi.

  sly:si

  VastaaPoista
 4. Ihanan runsas paketti ja ihanan kuuloisia reseptejä =)

  VastaaPoista
 5. Kiva teemapaketti!
  Onnekasta uutta alkavaa vuotta 2013!

  VastaaPoista