maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeinen postaus

Vielä ehtii tämän vuoden puolella päivittämään blogia :) Ollaan sairasteltu koko porukka joulua edeltävästä viikonlopusta ja nyt on minun vuoro maata vällyjen välissä. Kurkku on niin kipeä ettei alas mene muuta kuin teetä ja muita kuumia juomia ja ääni muistuttaa lähinnä Jope Ruonansuun sivupersoonaa.

Kokeilin sly-paketissa tulleiden suukkoja, mutta en ottanut kuvaa niistä, koska lopputulos oli ulkoisesti jotain muuta kun piti olla. Vaahtokeot lässähti uunista ottamisen jälkeen, mutta koristelin ne silti ja nautiskeltiin niistä joulun pyhinä. Hyviä olivat joka tapauksessa. Teen niitä vielä jossain välissä uudestaan, pitää vaahdottaa valkuaisvaahtoa varmaan kauemmin. Laitoin siihen mausteeksi myös paketissa tullutta sitruuna-aromia, sopi tosi hyvin.
Ja se tonnikalakin pääsi parempiin suihin, rakkauteni söi sen salaatin kanssa joten ei hätää. Voi olla että itse olen hypännyt sen allergiakohdan yli epähuomiossa. Mutta paketti oli kuitenkin ihana ja ajatuksella koottu.

Royal-suklaista en nyt sitten ehtinyt leipoa mitään ainakaan kilpailuun tämän sairastelun vuoksi. Jos joku haluaa tummat suklaat voin ne postittaa halukkaalle. Minun niitä tuskin tulee käytettyä, koska suklaa ei erityisemmin maistu. Ajatuksena oli leipoa välipäiviksi töihin kilpailutorttua, mutta se sitten jäi.

Mutta nyt hakemaan lisää teetä, viltti tiukasti ympärille ja nauttimaan tv:n tarjonnasta. Voihan sitä uutta vuotta näinkin juhlia :)

2 kommenttia:

 1. Uuden vuoden taian tein, sen sylissäni ulos vein.
  Tuulen mukana sinulle heitin, pehmeillä toiveilla hellästi peitin,
  ettei särkyisi taika, vaan tulisi onnekas aika tästä vuodesta ihan nuoresta!
  Hyvää Uutta Vuotta 2013!

  VastaaPoista
 2. Niitä royaleja voi käyttää vaikka niitten suukkojen kuorruttamiseen. Itse huomasin niitä suukkoja tehdessäni että semmo kuumamarenki sopii hommaan loistavasti ja ei lässähdä. Vaatii 2 tunnin kuivumisen huoneenlämmössä ja on kuorrutusta vaille valmista.

  terkuin SLY:si

  VastaaPoista