maanantai 19. marraskuuta 2012

Pelko ja Rakkaus

Sen lisäksi että rakastan leipomista ja käsitöitä, rakastan myös Yö-yhtyettä tai siis lähinnä sen musiikkia. Joten kun uusi Pelko ja Rakkaus albumi tuli kauppoihin, oli minunkin haettava omani. Ja nyt kun olen kuunnellut sitä useampaan kertaan, täytyy kyllä sanoa että se oli pienoinen pettymys. Ainoastaan Olli Lindholmin säveltämä Löytöretkellä-kappale oli sellainen, mikä kuulosti vanhalta kunnon Yö-yhtyeeltä. Se itse asissa kuulostaa siltä alkuperäiseltä Yöltä, johtuen varmasti siitä että suurin osa niistäkin kappaleista on Ollin säveltämiä.
Mutta muuten tuntuu, että levyllä olevat kappaleet ovat yhtä ja samaa, eikä niistä erotu selkeitä lemppareita kuten yleensä joka albumilta on löytynyt. Ja pienoinen pettymys oli myös se ettei Jussi Hakulinen ole tehnyt yhtään kappaletta eikä myöskään laula levyllä. Olen aina tykännyt Jussin sanoituksista ja hänen äänestään. Toivotaan kuitenkin, että suuntaus ei pysy tällaisena vaan seuraavalta mahdolliselta albumilta löytyisi myös Jussin tekemiä lyriikoita.
Pelko ja Rakkaus kiertue oli hieno, päästiin ihan eturiviin ja vanhin tytöistäni oli ekaa kertaa mukana konserttikiertueella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti