keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Työviikko alkaa olla lopuillaan

Kun suurinosa ihmisistä alkaa heräilemään ja valmistautumaan työviikon kolmannen päivän aherruksiin, minä rupean pakkaamaan tavaroita kasaan ja ajan ruuhkaa vastaan kotia kohti. Seuraavan kerran tarvitsee työpaikan ovi avata sitten viikon kuluttua torstaina. Normaalisti siis tulen töihin keskiviikkoisin, mutta ensi viikolla meillä piti olla yhdet kuvaukset jotka siirrettiin lokakuulle ja ehdin jo pyytää keskiviikon vapaaksi. Joten nautitaan sitten yhdestä ylimääräisestä vapaasta :)

Viikko täällä töissä on kulunut suht rauhallisesti. Kaikki muut muorit yleensä nukkuu, mutta kaksi elää ihan omassa rytmissään. Toinen on aggresiivinen ja saa hirveitä raivokohtauksia ja häntä pitää yrittää rauhoitella. Onneksi tänään on nukkunut, muutama viime yö onkin ollut hulabaloota hänen kanssaan. Ja toinen on sinällänsä harmiton, mutta stressaa seuraavan päivän asioista ja sen takia valvoo ja käy tunnin välein pissalla. Voisin sanoa, että aika rasittavaa loppupeleissä. Hänelle ei pitäisi kertoa seuraavan päivän poikkeavista asioista etukäteen, silloin yötkin sujuisivat. Tällä viikolla on ollut kaikkea ohjelmaa eikä hän ole nukkunut 5 yönä lähes ollenkaan.
Lisäksi meillä on muutamalla asukkaalla ollut vatsatautia ja yhtenä yönä eräs muori oli saanut vaipan pois ja sotkenut koko sängyn ripuliin. Siinä oli vähän hommaa sille yölle.

Mutta nyt alkaa taas vapaat, tösitä suoraan uimahallille vesitreeniin (olikohan ihan huono idea ilmoittautua aamutunnille viikon valvomisen jälkeen treenaamaan?) ja sitten kaupan kautta kotiin nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti